Laksefisket er slutt!

På trykk i Aftenposten!
1. september 2009
Godværet kom til slutt!
3. september 2009

Laksefisket er slutt!

Med gårsdags våte opplevelse i minne var jeg noe spent på om sola ville titte frem i dag. Så heldig var jeg ikke, men det regnet bare på 5 av de 10 mila til Grong! Dette må jeg ta som et godt tegn, og håper det snart blir en hel dag uten regn.

Dagens etappe var flott, da svært mye av den gikk nedover. Tror jeg har syklet den raskeste etappen siden starten fra Nordkapp, da jeg for første gang kom over 20 km/t i snitt hastighet.

P9010465

Trøndelag!

Ved kryssing av fylkesgrensa til Nord-Trøndelag, regnet jeg med at det ville stå en velkomst – komité, men jeg så ikke noe til den! I stede fikk jeg trøste meg med å bytte musikk på iPoden, og sette på Hans Rotmo og Vømmøl! Trønderen i meg har våknet, og jeg prøver å øve meg på dialekta, sjø!

P9010470

Laksefiske i Namsen (og andre elver) tok slutt i går, 31. august. Jeg har lært at laksesesongen går fra 1. juni til ut august. Men det spørs om laksefiske er litt for stillestående for meg og pulsen blir vel for lav!

I morra har jeg en plan om å stå opp tidlig (!), for å komme meg til Levanger (12 mil), før det blir mørkt! Jeg har fått et flott tilbud om overnatting hos Trygve Pløhn, karen jeg møtte ved Lyngen, han på vei nordover fra Lindesnes. Vi har helt sikkert en del erfaringer å utveksle og det blir vel en del sykkelprat, kan jeg tenke meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.