Kronisk håpløs!

Elsker bakker!
29. september 2009
Ekspert i tysk landbruk!
30. september 2009

Kronisk håpløs!

Hva? En bakke her?

Hva? En bakke her?

I dag fant jeg ut at jeg lider av en alvorlig mangel! Jeg lider av en kronisk lidelse, som innebærer å ikke se bakker eller nærmere forklart; høydemeter på kart! Det er tidligere omtalt på denne siden, men lidelsen vedvarer! I ettertid sjekker jeg kartet og sannelig står det ikke, vel og merke med liten skrift, for eksempel 869, midt på veien jeg har valgt å sykle! Årsaken til at man ikke får med seg slike detaljer kan bl.a. være at kartet ble lest i en dunkel belysning i en ølkjeller over en øl og en Jeger! Nå skal jeg begynne å lese kart med hodelykt på!

Forstår ikke hva det betyr! Men skummelt virket det!

Forstår ikke hva det betyr! Men skummelt virket det!

I dag fikk jeg også en bekreftelse på noe jeg har visst lenge! Første halvdel av hver dagsetappe går alltid tregt, mens på den siste delen får jeg stort sett opp farta! Vel og merke er jeg litt treg om morran, men etter 6 – 7 mil sykling, klatring av minst 1000 høydemeter, kald, svett og helt jævlig, da våkner jeg opp! Og på de siste 3 – 5 mila fosser jeg frem! Ikke skjønner jeg dette, men det gjentar seg daglig!

Beltet trenger flere hull!

Beltet trenger flere hull!

Hos min onkel Petter på Viggja i Sør – Trøndelag fikk jeg klippet 3 nye hull i mitt belte, da buksa holdt på å falle av! Nå er alle hullene brukt opp, og jeg skulle nok ha klippet flere! Jeg har problemer med å få i meg nok kalorier på denne turen, da det nesten er umulig å få i seg det man forbrenner! På en dag forbrenner jeg nok mellom 4 – 6 tusen kalorier, og man skal spise og drikke en god del for å kompensere dette! Fortsetter dette veier jeg 60 kg. i Kairo og 40 i Cape Town!

I dag hadde jeg bestilt plass på et vandrehjem i Coburg, men rakk ikke frem i tide da alle disse bakkene kom brått på! Når man plutselig trenger et overnattingssted, da er alle skilt med Zimmer, Gasthaus eller Pension fraværende! Men ganske sliten fant jeg et hotell i utkanten av Coburg, og fikk tatt meg en god og varm dusj og et drømmemåltid!

I morra må jeg tidlig opp! Må rekke å sykle til Nürnberg før det blir mørkt! Der venter en hviledag og litt mer krigshistorikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.