Lavvorock i Mo i Rana!

Tanker fra Mo i Rana!
29. august 2009
Mosjøen nådd!
30. august 2009

Lavvorock i Mo i Rana!

P8300446

Hadde tenkt å tøye ut, få innpå noen kalorier og hvile ut. Men jeg ble invitert på Lavorock i Mo i Rana, av Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids! Fikk være med på buss og opphold backstage med fri drikke, 20 km. utafor Mo i Rana! I seng kl. 04, men angrer ikke på det!

P8300443

Sist jeg var backstage var på Manfred Mann konsert i Ekeberghallen i 1976, da for å samle autografer. Jeg fikk også med meg Dream Police med Rene Andersen sin gode stemme!

P8290441

Det ble en artig opplevelse med «Forelska i lærer’n» og gode gamle TNT riff! Gutta hadde et godt trøkk, og viste at dette hadde de gjort før. Bandet sto for en god fremføring og hadde publikunm med seg på sangene. Kult å være backstage med fri drikke! Og jeg vil takke Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids for invitasjonen og gjestfriheten. Skaptrønderen i meg har våkna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.