Mosjøen nådd!

Lavvorock i Mo i Rana!
30. august 2009
Hvordan beholde humøret!
31. august 2009

Mosjøen nådd!

Etter en kort natts søvn, var det frokost sammen med bandet til Dag Ingebrigtsen og det gjenoppståtte Østfold bandet ”Dream Police”. Bandet har ligget i dvale i 17 år, men hadde en reunionskonsert på Fredrikstad stadion 30. mai i år. Populært band, vil de legge opp igjen nå? Se pressekonferansen i Fredrikstad!

http://www.haldendagblad.no/hd-tv/article4109508.ece

Jeg vil takke alle for en hyggelig natt på Lavorock i Dalsgrenda utafor Mo i Rana, og vil ta med meg dette som et godt minne på min videre ferd mot Cape Town. Se omtale i Rana Blad.

http://www.ranablad.no/kultur/article4549998.ece

Jeg var noe usikker på formen etter nattas utskeielser, men det gikk brukbart med non-stop sykling frem til Korgen (41 km), hvor jeg tok en times pause med en bedre middag, pepperlaks og poteter.

P8300453

Se Norge innenfra – ta E6!

500 meter før Korgfjell-tunnelen begynte det å regne, så da var det ok å komme seg inn i den svært så lange tunnelen på 8,6 km. Tunneler kan være fint for syklister på mange måter. Man slipper å sykle over høye fjell, man unngår motvind og regnvær, og man får tilbake en god urban følelse med en dose eksos!

P8300460

Det regner i nord!

Optimistisk håpet jeg at sola ville skinne på den andre siden av fjellet, men dessverre, det bøtta ned! Jeg satte meg ned i en SOS-bod utenfor tunnelen for å vente på bedre vær og få varmen tilbake! Etter en halv time stoppet regnet og det var bare å tråkke på. Det kom regnbyger jevnlig, og det gikk smått med meg de siste milene inn mot Mosjøen! Ikke var jeg sliten, men trøtt – og gjespet meg inn mot Mosjøen! Kan det ha noe med Lavorock å gjøre, tro?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.