Skamklipt i Arusha!

Halvveis til Cape Town!
17. mars 2010
Helvete løs igjen – 60 mil på grusvei!
26. mars 2010

Skamklipt i Arusha!

Godt med et måltid på en fin restaurant!

Godt med et måltid på en fin restaurant!

Hilde og jeg hadde noen fine dager i Arusha og vi bodde flott på hotellet Impala. Før jeg fikk av meg sykkelklæra og tatt en dusj, møtte jeg en eldre svensk mann i baren, som hadde jobbet 28 år som fredsmekler i FN, men var nå pensjonert.  Og han hadde snus, og jeg fikk en hel boks av han! Himmelriket var nær!

Å få lagt innpå mange kalorier er viktig!

Å få lagt innpå mange kalorier er viktig!

På hotellet var det tre restauranter, italiensk, kinesisk og indisk, og vi rakk å prøve ut alle. Ellers gikk dagene til besøk på et shoppingsenter og innkjøp av ny shorts, kafébesøk, vasking av klær og sovepose på vaskeri, vask og små reparasjoner av sykkel, sightseeing i byen og jeg fikk klippet håret!

Jada, Hilde synes det er gøy å mekke og vaske sykkel!

Jada, Hilde synes det er gøy å mekke og vaske sykkel!

Behagelige dager i Arusha!

Behagelige dager i Arusha!

Alle disse har fått en hard medfart med barbermaskin!

Alle disse har fått en hard medfart med barbermaskin!

Apropos hårklipp! Jeg tok sjansen på å oppsøke en barber shop! Det skulle jeg ikke ha gjort! Det virket som om mannen som jobbet der hadde skulka alle timene på frisørlinja, da bruk av saks ble gjennomgått! Det eneste han kunne håndtere var barbermaskin! Jeg skulle ha skjønt at noe var galt da han først gikk løs på meg med barbermaskin meg et grovt munnstykke. Da sa jeg stopp! Så samlet han alt hår bakover, og prøvde å klippe alt på en gang! Mannen var ikke til å stoppe, så han klippet over min hestehale som jeg har hatt siden 1990 – minst! Etter ferdig dyst følte jeg meg skamklippet, men høflige Hilde prøvde å trøste meg og mente jeg så fin ut! Hva annet kunne hun si? Nå er det bare å begynne å spare til hestehale igjen!

Fortsatt ved godt mot før skamklippinga starta!

Fortsatt ved godt mot før skamklippinga starta!

Ferdig med klippen med en hestehale mindre!

Ferdig med klippen med en hestehale mindre!

Og så var det bare å styrke seg på både tørr og søt bananvin (!) og litt banan crisps før den tøffe ferden videre mot Iringa starta!
Hm, snadder! Bananvin!

Hm, snadder! Bananvin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.