Valgvake i Tønsberg!

Nordkapp – Oslo 2220 km
10. september 2009
Takker Norske Vandrehjem
16. september 2009

Valgvake i Tønsberg!

Det var med en blandet følelse jeg forlot Oslo i dag, med kurs for Kairo. Det var kjempefint å komme hjem til kjære Hanne, få hvilt kroppen og leve normalt for noen dager! Men – men, ideen om å sykle til Cape Town oppsto ikke i går, og om 75 dager er jeg tilbake i Oslo! Hanne (og andre) har fått tilbud om å bli med på sykkelturen eller deler av den. Men utrolig nok har alle takket nei, til dette gode forslaget. Forstå det den som kan!

Hanne på tur til Kikut!

Hanne på tur til Kikut!

Ferden i dag gikk først til den egyptiske ambassaden i Oslo, for å hente mitt pass med visum til Egypt. Dermed var jeg turist i Oslo i 30 minutter og besøkte Slottet og Stortinget, som flagget på denne valgdagen.

Turist i Oslo!

Turist i Oslo!

Valgdag i Norge!

Valgdag i Norge!

Dagens etappe skulle gå fra Oslo til Tønsberg, som er en fin 10 mils tur. Med friske bein gikk jeg løs på bakkene opp til Ekeberg, da jeg valgte å sykle til Moss og ta båt over til Horten.

Jeg tar avskjed med Oslo for denne gangen!

Jeg tar avskjed med Oslo for denne gangen!

Dette er en distanse jeg har reist mange ganger tidligere, da jeg ofte har besøkt min søster og svoger i Stathelle. Ja, på sykkel, hvis noen trodde noe annet! Tønsberg ligger midtveis, og passer som et godt sted for overnatting. Er jeg i knallform, sykler jeg helt frem på en dag, men da på racer uten bagasje!

I Tønsberg ble jeg tatt hjertelig i mot på Tønsberg vandrehjem, og jeg fikk en god middag og kaffe og kake! Jeg takker for det. Nå skal jeg få med meg en valgvake i Tønsberg! Kommer FrP til makta, skal jeg søke om politisk asyl i Zambia!

I morra går ferden videre til min søster Mette i Stathelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.