250 mil passert!

Takker Norske Vandrehjem
16. september 2009
Ferdig med Norge!
17. september 2009

250 mil passert!

Min søster Mette loset meg på rett kurs!

Min søster Mette loset meg på rett kurs!

Min søster har hjemmekontor og kan ta seg en sykkeltur i arbeidstiden! Hun fant frem sin råbarske off-road og loset meg ut av Stathelle, og inn på riktig kurs. Hun er i god form og jeg er redd hun ville ha knust meg i et ritt på asfalt med racer. Hun har passert 50 år, og har 19.52 på Trondheim-Oslo! Skremmende!

Dagens tur vekslet mellom koselige småveier og E18. Ved Feset tok jeg av fra E18 med retning Kragerø. Dette er topp! Små smale veier ute i bushen, med god asfalt, nesten ingen trafikk og solskinn! Kan en syklist ønske seg mer?

Man stresser ikke på Sørlandet!

Man stresser ikke på Sørlandet!

Vel fremme i Kragerø var det tid for litt mat, før ferga til Stabbestad gikk. Denne løypa her jeg syklet tidligere til Øysand, hvor man på sommerstid kan ta en båt over til Risør. Dessverre, kan jeg nå si, har båten sluttet å gå. Og jeg forstår godt hvorfor det er lagt inn en ferge her! De siste 15 km. tilbake til E18, er svært kupert og det er 150 meter opp og ned 4-5 ganger før man endelig er tilbake på E18.

Ved Sørlandsporten var det godt å ta en pause med en stor middag. Ettersom jeg nok en gang hadde kommet i gang på dagens etappe vel seint, begynte mørket å sige på når jeg nådde Tvedestrand. Vil jeg aldri lære? 250 mil er passert og i morra sykler jeg de 10 siste milen i Norge til Kristiansand.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.