Eventyret i Nepal og India kan starte!

Goodbye Katmandu!
8. januar 2014

Eventyret i Nepal og India kan starte!

Da skriver vi 2014 og flyet til Nepal letter i morgen torsdag 2. januar fra Gardermoen, og vi lander fredag morgen i Katmandu! Det er en del ting å huske på, hvis man velger å forlate landet noen måneder for en lengre sykkeltur. Blant annet er det viktig å nevne dine planer til sjefen på jobben, si opp leieavtale eller leie ut eget hus/leilighet, få kansellert alle abonnementer på aviser, blader, tidsskrifter og NRK, skaffe seg visum, huske passet, vaksinere seg, ta med et godt kart, samt tegne en god reiseforsikring! Dette er gjort, så nå er jeg klar for et sykkeleventyr i Nepal og India, og vi er snart på vei til Agra og Taj Mahal!

Vi gleder oss til Agra og Taj Mahal!

Vi gleder oss til Agra og Taj Mahal!

Turen har vært planlagt en stund, og jeg tror det meste er på plass! Det er en del ting å organisere når man setter seg et mål om å sykle i fremmede land i 4 – 5 måneder! Det er begrenset hva man kan få med seg på en sykkel, da jeg kun har med to sykkelvesker, en liten bag på bagasjebrettet og en styreveske. Foruten sykkelklær og noen få plagg til bruk på fritiden, har jeg med en bitteliten sovepose, myggnetting, joggesko og sandaler, noen reservedeler til sykkelen, toalettsaker, medisiner, kameraer, ny Mac Air, noen bøker og en hel haug med tekniske duppeditter! Vi har ikke tatt med telt, da vi tar sjansen på at vi vil finne hotell, eller seng under tak, som jeg lærte å kalle det på forrige tur!

Medfødte egenskaper til å vaske og rydde!

Medfødte egenskaper til å vaske og rydde!

 

Alt jeg eier er lagret i en bod!

Alt jeg eier er lagret i en bod!

Med på denne sykkelturen er Torgeir Larsen fra Larvik og meg selv. Torgeir møtte jeg for noen år siden, og han har tidligere syklet fra Lhasa i Tibet til Katmandu i Nepal, Larvik – Nordkapp tur/retur, samt deltatt på en del ritt og Birken en del ganger!

Med på turen har Torgeir «Rundt India» Larsen fått med seg et tracking system, som viser hvor vi til enhver tid befinner oss i Nepal eller India og hvor vi har syklet, dag for dag. Gå inn på www.etsplatform.com, og logg inn med brukernavn: tri og med passord: tri2014.

Det har vært litt hektisk den siste tiden, så jeg vil oppdatere denne bloggen med mer informasjon om turen i Nepal, da vi skal være 5 dager i Katmandu, før sykkeleventyret starter onsdag 8. januar!

 

10 Comments

 1. Tonje Wedul sier:

  Gleder oss til å følge med, håper dere får en fantastisk tur.

 2. Helge Gulbrandsen sier:

  Ønsker dere lykke til. Skal bli spennende å følge dere på reisen.

 3. Jon Olav Dobloug sier:

  Lykke til , skal følge med 🙂

 4. TURID GREGERSEN sier:

  Lykke til,jeg skal følge dere:-)

 5. Randi Kolderup sier:

  God tur til dere begge. Det skal bli interessant å følge med dere på denne rundreisen 🙂

 6. Erlend Wedul sier:

  God tur og pass opp for kyr og biler!
  Skal bli kjekkt og følge med!

 7. Kari Isachsen sier:

  Nå er klokka snart 24 her i Trondheim, og det er vel like før dere starter.
  God tur og itj færra nolles :-).
  Klem fra tante Kari

 8. Erlend Wedul sier:

  Ok da….
  Men håper og ikke se slike stygge bilder senere på turen:)
  Lykke til videre !

 9. Janne Standahl sier:

  Moro å se at dere er i gang! Skal følge med på dere gjennom turen! Skal gjøre det med hele 9.trinn på Lambertseter! Pass på dere selv 🙂

 10. Per sier:

  Ønsker dere en fin tur i India, spennende å følge med dere, nyt livet, ser frem til mange fine bilder og historier fremover!..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.