Herlige Danmark!

Ferdig med Norge!
17. september 2009
Fjellandet Danmark!
20. september 2009

Herlige Danmark!

I dag var det opp kl. 6, og jeg tok en dusj for å våkne skikkelig! Med rask pakking av sykkelvesker var jeg på kaia i Kristiansand kl. 7, og kom meg fort om bord i Color Line sin raske båt, Super Speed 1! Jeg var skrubbsulten og hadde bestilt frokostbuffet, og var en av de første til å storme inn i kantina! Så herlig! Masse mat å hive innpå, og jeg ble sittende å spise i en time! Av en eller annen grunn er jeg alltid meget tørst på denne turen, og jeg tørr nesten ikke tenk på hvor mye jeg heller i meg i løpet av en dag! Noen dager tror jeg det blir 8 til 10 liter drikke. Kan det være sunt, tro? Overfarten til det store utlandet var fin, og i strålende solskinn på et blikkstille hav ankom jeg Hirtshals kl. 11.15.

Pirater i Skagerak har satt fyr på en båt!

Pirater i Skagerak har satt fyr på en båt!

Alzheimer light!

Etter en hviledag i Hirtshals med en to timers midddagslur, begynner kreftene å komme tilbake. Jeg har sittet og tenkt litt på sykkelturen på 265 mil gjennom Norge, og lurer på om jeg har fått Alzheimer light? Kaldt vær, regn, motvind, stive lår og bratte bakker er vage minner, mens blå himmel og sol fra Snåsavatnet til Kristiansand i syd, husker jeg meget godt! Eller har jeg kun et ekstremt selektivt minne, tro?

Hirtshals - Danmark

Hirtshals - Danmark

Godt å være tørst i Danmark!

Godt å være tørst i Danmark!

Sykkelturen går nå videre på østkysten av Jylland, da det ofte blåser nordover på vestkysten. Ruta vil vel grovt sett gå i nærheten av Ålborg, Randers, Århus, Kolding og Aabenraa, før jeg krysser grensa til Tyskland ved Flensburg. Regner med å sykle gjennom Danmark på 3 dager og krysse grensa den fjerde. Værmeldinga ser bra ut for de neste dagene og jeg forventer ikke bakker i Danmark!

Det blir ikke problemer med veskebalansen i Danmark!

Det blir ikke problemer med veskebalansen i Danmark!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.