Sykkelrittet Finnsnes – Tromsø!

Havari!
21. august 2009
Hviledag i Narvik!
24. august 2009

Sykkelrittet Finnsnes – Tromsø!

Etter å ha prøvd campinglivets gleder i Nordkjosbotn gikk ferden videre til Setermoen, ca. 90 km. Solen skinte og jeg fikk det beste været på denne turen, da det var nok en dag uten regn.  Ved utgang fra Nordkjosbotn kom jeg over et sykkelritt som var i ferd med å starte! Rittet skulle gå til Tromsø, men de aller ivrigste startet på Finnsnes. Under dagens gang møtte jeg mange rittdeltakere, og jeg fikk lurt til meg Maxime drikke og bananer på matstasjonene. Takk! Men er det ikke typisk! Når noen prøver å holde seg i form, bare klager andre! http://www.folkebladet.no/sport/article105904.ece

Fikse nytt bagasjebrett

I Målselv ble et kjøpesenter besøkt, på jakt etter et nytt bagasjebrett.  Nytt brett ble kjøpt inn og jeg tok inn på Setermoen camping, og mekking på sykkel kunne starte. Under mekkingen dukket en nederlandsk motorsyklist opp, og kunne hjelpe til med bedre verktøy og fete strips! Jeg har begynt å skjønne at alle bagasjebrett trenger en lokal tilpasning, og strips og slangklemmer kommer godt med! Han fikk en øl i belønning for sin hjelpende hånd

IMG_0147

Livet i militæret!

Jeg regner med at mange en mann har hatt deler av sin militære karriere i nærheten av Bardufoss, Bardu eller Setermoen. Jeg syklet forbi mang en militærleir og jeg så en skokk rekrutter, som var ute og løp med nummer på magen! Det var et trist syn! Er dette ryggraden i Norges forsvar, står det dårlig til, og vi bør fortest mulig bli nøytrale! Det så ut som om halvparten hadde hold, og den siste tredelen var rimelige utrente, og hadde gått over til rask gange!

IMG_0149

Sliten til Narvik

Værutsiktene var dårlige, og det var meldt regn inn mot Narvik. De første 3 mila gikk greit, men det var mye stigning. Mot Gratangsbotn kom regnet, og i utforkjøringen ned til Bjerkevik, var det som å sykle i en vaskehall for bil! Regnet pisket en i ansiktet i 50 km/t! De siste 35 km. til Narvik ble en prøvelse, da jeg var kald, våt og mektig sliten! For første gang på turen gikk jeg av sykkelen og gikk opp noen bratte bakker, da låra ikke ville mer! Det var en sann nytelse å få en fin mottakelse på Narvik Vandrehjem, og en lang varm dusj! Jeg, dvs. låra, begynner å merke kjøret, og det skal bli godt med en hviledag i Narvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.